Keyboardles

Wil je keyboard leren spelen? Of ben je aan het sparen voor een piano en moet je het tijdelijk even doen met “maar” 61 toetsen? Dan ben je bij Muziekplaza aan het juiste adres! De keyboardlessen worden verzorgd door Jozua Dieleman.

Het keyboard geeft je de mogelijkheid om in je eentje een jazztrio, discoband, latin-ensemble of orkest te vormen. Elke denkbare klank en ritme zit in zo’n kleine bakbeest verstopt, waardoor je zonder dat je het door hebt enorm veel inspiratie opdoet. Het keyboard kan ook op je laptop of iPad aangesloten worden, waardoor zelfs muziekproducties mogelijk zijn vanuit je woonkamer.

Tijdens keyboardles leer je alle basistechnieken en alle kneepjes van het vak. We gaan aan de slag met akkoorden, zelf bedachte of bestaande melodieën en uiteraard het notenschrift. Daarnaast leer je ook improviseren en spelen op gehoor.

Samen kijken we hoe we de keyboardlessen inrichten om zoveel mogelijk in jouw smaak van muziek een speelstijl te ontwikkelen en een repertoire op te bouwen.

Lijkt het je leuk om het “meest veelzijdige stukje” instrumentarium te bespelen? Schrijf je dan in voor keyboardles!