Over Muziekplaza Zeewolde

Sinds 1 september 2019 is Muziekplaza Zeewolde dé hotspot voor muzikale ontwikkeling en samenspel in Zeewolde en omgeving.

Als samenwerkende muziekdocenten bieden wij u een gevarieerd aanbod van instrumenten en samenspel mogelijkheden: van individuele lessen voor klarinet, dwarsfluit, hobo, slagwerk, keyboard, piano, trompet/cornet/bugel, akoestisch/elektrisch en basgitaar, saxofoon, en drums tot popband/ bandcoaching & workshops (b.v. Adem en Ontspanningstechniek voor muzikanten). U kunt bij ons terecht voor individuele lessen Klassieke en Lichte Muziek.

Om dit mogelijk te maken werken onze conservatorium gediplomeerde muziekdocenten als zzp-ers samen in een collectief voor het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige muzieklessen. Op die manier bent u als klant verzekerd van een degelijke muzikale begeleiding op niveau.

Regelmatig organiseren we podiumpresentaties waar onze leerlingen en docenten zich van hun beste kant kunnen laten zien en horen. Door de hechte samenwerking van docenten onderling, ontstaat er een boeiend en gevarieerd concert programma.

Muziekplaza Zeewolde is ontstaan uit de muziekschool, de latere VMOZ: de Vereniging Muziek Onderwijs Zeewolde. Na de verzelfstandiging van de VMOZ bundelden de docenten hun krachten tot een nieuw initiatief: Muziekplaza Zeewolde. Ondanks de verzelfstandiging blijft de samenwerking bestaan.

Muziekplaza Zeewolde werkt intensief samen met basisschool ’t Kofschip. Hier worden tevens alle lessen en presentaties gegeven. U vindt ons op de Corridor 76, 3893 BE in Zeewolde.

Kom met ons kennismaken en neem eens een proefles om zelf te ervaren wat een instrument en het muziek maken voor u persoonlijk kan betekenen. U bent van harte welkom!

Muziekdocenten Muziekplaza